Technisch Werkvoorbereider Koeltechniek | Frimex.nl

Technisch Werkvoorbereider Koeltechniek

wo, 03/03/2021

Frimex is actief als merkonafhankelijke installatiedienstverlener binnen de food en non-food retail markt. Frimex (330 fte) bestaat uit de business units: Frimex Installatie (200 fte) en Frimex Service (130 fte).

Frimex Installatie adviseert, engineert en realiseert projecten en Frimex Service pleegt preventief en correctief onderhoud op het gebied van koeltechniek, elektrotechniek, klimaatbeheersing en keuken & horeca apparatuur.

Wij zoeken naar mensen die proactief zijn en zelf op zoek gaan naar de oplossing op een innovatieve wijze. Medewerkers van Frimex werken met passie en zijn betrouwbaar, daarom zorgen wij ervoor dat de winkel ‘altijd op tijd open gaat’, afspraak is immers afspraak.

Ben jij iemand die in staat is om zowel interne- als extern technische vraagstukken op te lossen en hou jij van dynamiek en afwisseling in je werk? Binnen Frimex Service zijn wij op zoek naar een deskundige werkvoorbereider voor de discipline Koeltechniek. Samen met meerdere collega's maak je onderdeel uit van de afdeling Werkvoorbereiding en je rapporteert aan de teammanager.

Wat zijn je taken en verantwoordelijkheden?

Je bent met collega’s uit jouw team gezamenlijk verantwoordelijk voor de technische support van de binnen en buitendienst. Op verzoek van de servicemonteurs verzorg je de technische werkvoorbereiding van reparatiewerkzaamheden van de koeltechnische apparatuur.

De werkzaamheden bestaan uit:

 • Het maken van (technische) selectie van materialen en apparatuur;
 • Het bestellen van apparatuur en materialen;
 • Het verzorgen van de benodigde informatie;
 • Het maken van calculaties voor de servicemonteurs.

De technische support aan de binnendienst bestaat uit telefonisch 2e lijns support bij storingen en adviseren van klanten bij technische vragen over onder andere offertes, uitgevoerde werkzaamheden en dergelijke.

Wat vraagt Frimex?

 • Je bent in het bezit van een HBO diploma werktuigbouwkunde, koeltechniek of elektrotechniek;
 • Je hebt enige werkervaring als werkvoorbereider in een technische organisatie;
 • Ervaring in de koeltechniek is een pré;
 • Je bent fulltime beschikbaar en flexibel inzetbaar ten aanzien van werktijden;
 • Je bent klant- en servicegericht, klantbeleving staat bij jou hoog in het vaandel;
 • Je bent een bevlogen collega met de juiste teamspirit, mondeling en schriftelijk communiceren is jou op het lijf geschreven.
 • Kennis van ERP systemen is een pré;
 • Qua persoonlijkheid sluit je één op één aan bij onze kernwaarden: Passie, betrouwbaarheid, proactief en verbondenheid.

Wat mag je verwachten?

Naast een inspirerende werksfeer in een groeiend en innovatief bedrijf bieden wij een uitdagende functie met een bij de verantwoordelijkheden passend pakket arbeidsvoorwaarden. Hierbij horen 26 vakantiedagen en 13 ADV-dagen. Frimex biedt ruimte om opleidingen en trainingen te volgen, zodat je op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen. Medewerkers ervaren de bedrijfscultuur als betrokken en plezierig met een open communicatie en korte lijnen tussen management en medewerkers

Ja, ik wil graag meer weten!

Wij zijn benieuwd naar jouw motivatie; waarom ben jij geschikt voor deze functie en wil je graag het team van Frimex komen versterken? Je kunt de motivatie en CV sturen naar vacature@frimex.nl.

Meer informatie

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met HR Adviseur Charlaine Bouwes of Jasmijn van Oorschot via 088-5057250. Natuurlijk kun je ook onze website bezoeken via www.frimex.nl. Check ook zeker even onze bedrijfsfilm op de site!