Service & onderhoud | Frimex.nl k

Service & onderhoud

De dienstverlening van Frimex stopt niet bij het ontwerpen en realiseren van installaties en bijhorende apparatuur. Of u nu een winkel, restaurant, hotel of grootkeuken heeft, uw mensen moeten onvoorwaardelijk kunnen rekenen op de apparatuur en installaties. Onderhoud en service zijn hierbij essentieel. Dat is geen probleem wanneer u het onderhoud uitbesteed aan Frimex Service, een landelijk opererende en merkonafhankelijke serviceorganisatie. Door middel van preventief onderhoud stelt Frimex Service uw investering veilig en garanderen we u de meest gunstige totaaloplossing. Mochten er storingen optreden dan staan onze monteurs 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om deze zo snel mogelijk op te lossen. Wij informeren u daarnaast over de staat van de installaties en apparatuur en adviseren u over de kosten die u de komende jaren kunt verwachten waardoor we nare verrassingen voorkomen.

Koel- en vriesmeubelen, bak- en braadapparatuur, uitgiftebuffetten, vaatspoelers, koffieapparatuur, weeg-, snij- en verpakapparatuur… de technici van Frimex - gecertificeerd en getraind volgens STEK en andere wettelijke normen - houden alles in topconditie. Dat geeft u zekerheid en scheelt aanmerkelijk in onderhouds- en energiekosten, maar ook in derving en productschade. Bovendien helpt Frimex u aan alle wettelijke regels te voldoen. We zijn dan ook in staat om al uw grootkeukenapparatuur te beheren.

De markten waarin Frimex actief is, zijn supermarkten, retail, restaurants, hotels, catering, leisure, zorgorganisaties en grootkeukens op diverse locaties. Frimex Service is een onafhankelijke serviceorganisatie, zodat u service en onderhoud van al uw apparatuur bij één partij kunt onderbrengen.

De monteur is er snel. Er komen vaste monteurs bij ons, ik zie altijd een vertrouwd gezicht. Problemen worden daardoor snel en vakkundig opgelost.

Manager QSR restaurant

Hebt u een storing?

Wij zijn 24/7 bereikbaar.