Elektrotechniek | Frimex.nl k

Elektrotechniek

Hebt u geen verlichting in uw winkel of een storing in dataverkeer? Kortom, hebt u geen mogelijkheid om uw primaire bedrijfsprocessen uit te oefenen?

Kwaliteitsproducten staan bij u hoog in het vaandel. Het aanschaffen van hoogwaardige technische installaties is één, maar het onderhoud- en servicepakket is minstens zo belangrijk. Frimex Service biedt u de mogelijkheid om het onderhoud en service van uw elektrotechnische installaties bij haar onder te brengen in service-op-maat pakketten. Op die manier kunt u een keuze maken voor het pakket dat bij u past.

NEN inspecties

Conform de Arbowetgeving bent u verantwoordelijk voor uw elektrotechnische installaties en apparatuur.

Stekkerklare toestellen en technische installaties dienen periodiek te worden geïnspecteerd. Dit staat omschreven in de NEN3140. Voor elektrotechnische installaties is deze periode variabel. Op basis van de huidige norm hebben wij echter berekend, dat er minimaal eens per vijf jaar een inspectie dient te worden uitgevoerd. Wij kunnen u bovengenoemde diensten aanbieden en tevens de correctieve handelingen uitvoeren.

Ik krijg vaste monteurs over de vloer. Heel fijn dat deze monteurs weten wat belangrijk is voor mij als klant en er ook als zodanig op reageren.

Facility Manager hospitality branche


Neem contact op met onze specialisten voor advies op het gebied van onderhoud.