Grootkeukentechniek | Frimex.nl k

Grootkeukentechniek

Het belangrijkste aan apparatuur is dat deze goed functioneert. Pas als apparatuur uitvalt, beseft u hoe afhankelijk u er van bent. Adequaat preventief onderhoud voorkomt veel problemen, verlengt de levensduur van de apparatuur en resulteert in lagere kosten.

Frimex Service is actief als merkonafhankelijke dienstverlener op het gebied van installatie, onderhoud en service aan foodservice en grootkeukenapparatuur. Wij bieden u de mogelijkheid om met een onderhoudsovereenkomst uw apparatuur te beheren. Niet alleen preventief onderhoud, waarbij de wettelijke verplichtingen als F-gassen verordening (voorheen STEK) NEN3140 worden ingevuld, maar ook storings- en reparatiewerkzaamheden kunnen worden afgedekt in een onderhoudscontract. Daarnaast voorzien we u van statusrapportages, conditiebepalingen conform NEN2767 en budgetteringsvoorstellen. U bent hiermee verzekerd van adequate ondersteuning door onze vakmensen en u hebt meer inzicht in het bedrijfsrisico.

Snijden en verpakken

Heeft u een snij- of verpakmachine die toe is aan een onderhoudsbeurt? Moet er een onderdeel vervangen worden? Geen probleem: onze ervaren collega’s staan voor u paraat. Onze gespecialiseerde servicemonteurs kunnen snel en adequaat reageren op al uw vragen.

Frimex Service biedt u de mogelijkheid om een preventief onderhoudscontract af te sluiten. Zo bent u er zeker van dat uw snij- en verpakapparatuur goed wordt onderhouden. Daarnaast heeft u als contractklant de voordelen van een snelle service bij storingen tegen een voordelig tarief.


Neem contact op met onze specialisten voor advies op het gebied van onderhoud.