Koeltechniek en klimaattechniek | Frimex.nl k

Koeltechniek

Het belangrijkste aan uw koel- en vriesapparatuur is dat deze optimaal functioneert en uw producten op de juiste temperatuur houdt. Daarnaast wilt u energie besparen en heeft u te maken met wettelijke verplichtingen, zoals de Europese F-gassen verordening (voorheen STEK). Wij ontnemen u deze zorgen zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijfsvoering.

Goed onderhoud verlengt de levensduur van installaties en apparatuur. Frimex Service biedt diverse contractvormen aan, zoals inspectiecontracten, preventief onderhoud en contracten met een hogere dekking. Wij hebben contracten die aansluiten bij vrijwel elke bedrijfssituatie. Een servicecontract is de beste garantie voor de grootst mogelijke bedrijfszekerheid en de laagste operationele kosten. Naast service en onderhoud door onze eigen technische mensen, kunnen wij ook uw gehele locatie beheren. Uw specialistische apparatuur wordt bij een expert ondergebracht, waardoor wij u geheel ontzorgen. Niet alleen technisch maar ook door de technische staat te bepalen, risicoanalyses te maken en een meerjarenbegroting op te stellen.

Klimaattechniek

Een goed functionerende klimaatinstallatie zorgt ervoor dat uw klanten en medewerkers zich behaaglijk voelen in uw winkel. Zoals elke technische installatie, heeft een klimaatinstallatie onderhoud nodig om het goed functioneren te waarborgen. Adequaat preventief onderhoud voorkomt veel problemen, verlengt de levensduur aanzienlijk en geeft daarmee lagere kosten. Frimex Service biedt hiervoor verschillende onderhoud- en serviceovereenkomsten. Geheel afgestemd op uw winkelsituatie.

Storingsanalyse

Het oplossen van storingen heeft onze eerste prioriteit. Dit om ervoor te zorgen dat installaties en apparatuur zo snel mogelijk weer in bedrijf zijn. U kunt door ons een storingsanalyse uit laten voeren.  De gehele installatie wordt dan beoordeeld, waardoor eventueel terugkerende storingen worden uitgesloten. Een probleemoplossende werkwijze in plaats van een probleem bestrijdende manier van werken. Wij kunnen op basis van historie een bigdata analyse maken. Deze analyses leveren een bijdrage aan de totale bedrijfsprocessen en zorgen voor een kostenreductie.

Monitoring

Als ondernemer wordt u geconfronteerd met meer verplichtingen en eisen voor de opslag en presentatie van uw gekoelde levensmiddelen. Het structureel monitoren van uw koel- en vriesinstallatie is daarvoor van groot belang. Frimex Service werkt met een monitoringcentrum dat uw installatie 24 uur per dag, 7 dagen per week volgt, beheert en waar nodig bijstuurt. Dat bespaart u tijd en het neemt u veel zorg uit handen.

Frimex Service volgt doorlopend de werking van uw koel- en vriesinstallatie. Wanneer al uw koel- en vriesmeubelen bij ons onder controle staan, wordt elke afwijking of storing gealarmeerd, waardoor er bij afwijkingen snel en gericht kan worden ingegrepen. Vaak nog voordat u er iets van merkt.

Ik werk al jarenlang met dezelfde contactpersoon die me niet met contracten en gemaakte afspraken om de oren slaat. We kijken samen hoe we een probleem kunnen oplossen.

Facility Manager hospitality branche


Neem contact op met onze specialisten voor advies op het gebied van onderhoud.